Contact

contact
Verschillen in vermogen en modellen

Diverse merken voor elektrische fietsen

Ook elektrische fietsen zijn terug te vinden in onze winkel te Halen. We hebben in dit segment een heel aantal topmerken in onze winkel staan: Trek, Cube, Sparta en Krigori. Gedurende de openingsuren bent u welkom om deze te komen testen. Wij staan graag te uwer beschikking om meer uitleg te geven over de verschillen tussen de modellen, plaats van de motor, vermogen, …

CUBE

Sinds kort mochten we het merk Cube ook verwelkomen in ons gamma. Als merk hebben hebben zij een zeer ruim aanbod waaronder ook een mooi gamma van elektrische fietsen. Aangezien het over zo'n uitgebreid gamma gaat, verwijzen we u graag door om te kijken op hun website.

TREK

Ook Trek is een nieuw merk in ons assortiment waar we zeer trots op zijn. Ook zij beschikken of zeer mooie elektrische fietsen, zowel de meer sportieve als de stadsmodellen. We verwijzen u graag door naar hun website. Kom ook zeker langs in de winkel om de modellen bij ons te bezichtigen.

KRIGORI

Voor de volledige collectie aan elektrische fietsen van Krigori bij VDR Bikes te Halen, regio Lummen, verwijzen wij u door naar hun website. Daar vindt u de nodige uitleg. Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze winkel om extra uitleg te verkrijgen.

SPARTA

Ontdek het volledige gamma elektrische fietsen van op hun website.

OLYMPIA

Voor het volledige assortiment van de elektrische fietsen van Olympia verwijzen we naar hun website.

WILIER

Voor elektrische fietsen van Wilier kan u bij ons terecht. Kom lang en ontdek het aanbod. Daarnaast kan u ook altijd hun website raadplegen.

BIANCHI

Ook Bianchi biedt enkele elektrische fietsen aan, welke u kan terugvinden op hun website.

Openingsuren

Maandag, zon- en feestdagen: gesloten

Dinsdag: 13u00 - 19u30

Woensdag: 10u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00

Donderdag: 13u00 - 19u30

Vrijdag: 10u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00

Zaterdag: 9u00 - 16u00

 

VDR BIKES
Contacteer ons!
013 30 48 95