Contact

Een rustmomentje...
Ook wij hebben af en toe nood aan een rustmomentje.

MAAR...wij gaan het nuttige ook aan het aangename koppelen en in onze vakantie de collectie 2020 van Cube, Trek en Sparta bezichtigen en selecteren. Daarom zullen wij de volgende periodes gesloten zijn:
- van vrijdag 5 juli tot en met zaterdag 6 juli 
- van maandag 29 juli tot en met dinsdag 6 augustus
- Donderdag 8 augustus 

- Zaterdag 17 augustus 

Voor iedereen alvast een fijne en warme zomer toegewenst!

 
De zomer is er alweer... 
De eerste zonnige perioden zijn alweer gepasseerd. Gelukkig, we hadden er allemaal nood aan.
Dit is dan ook het perfecte weer om uw fiets(en) weer uit de opbergplaatsen te halen en ten volle te genieten.
Geen fiets meer staan of nood aan iets nieuws? Bij VDR Bikes zijn de nieuwe modellen volop aan het binnenstromen.
Kom dus zeker eens kijken, testen en informatie inwinnen om zo de juiste keuze te maken.
Wel nog een kwalitatieve fiets staan maar nood aan een nazicht of herstelling? Geen probleem, ook hiervoor ontvangen wij u met veel enthousiasme!
 

VDR Bikes, dé fietswinkel regio Halen met optimale service

Andy Vandenreyt, de man achter VDR Bikes

Hoe mijn passie voor fietsen is ontstaan? Al van kinds af aan heb ik interesse in de fietswereld, het koersen, ... In 2015 maakte ik de beslissing om in bijberoep mijn droom te starten. Dit is tot nu toe nog steeds de beste beslissing geweest die ik had kunnen maken. 2019 zal opnieuw een belangrijk jaar zijn voor VDR Bikes en mijzelf. Niet alleen zal ik in 2019 van VDR Bikes mijn hoofdberoep maken, maar we starten ook met de opbouw van een geheel nieuwe winkel in het centrum van Halen. Meer informatie hierover zal in de loop van het jaar nog verschijnen.

Bij fietswinkel VDR Bikes in Halen (nabij Linkhout, Zelem, Lummen, Herk-de-Stad en Diest) kunt u terecht voor een ruim aanbod fietsen, accessoires en herstellingen. Wij bieden een zeer ruim gamma fietsen aan, samengesteld volgens uw vooropgesteld budget. Puur maatwerk is dan ook onze grootste troef. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomfiets, verder zorgen we er ook voor dat deze fiets perfect op u is afgestemd. Vraag ook zeker naar een opmeting zodat u de juiste houding aanneemt en zo langer plezier hebt tijdens het rijden. Voor een opmeting vragen we 50,00 euro maar deze wordt in mindering gebracht op de prijs indien u een nieuwe fiets aankoopt bij ons.

Verkoop

In onze fietswinkel te Halen (nabij Lummen) verkopen wij zowel fietsen voor dames, heren als kinderen. Ook racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en plooifietsen behoren tot ons gamma. Kom zeker langs als u op zoek bent naar een fiets die perfect samengesteld wordt volgens uw wensen.

Tweedehands

Ook een beperkt aanbod aan tweedehandsfietsen van topkwaliteit vindt u in onze winkel te Halen. Vertel ons waarnaar u op zoek bent en wij helpen u zoeken naar een passend exemplaar!

Herstellingen

Lekke band, remmen defect,… Wij lossen het allemaal op in een handomdraai. Breng uw fiets binnen voor alle herstellingen! Indien het moeilijk is om uw fiets zelf naar onze winkel te brengen, komen wij deze graag even voor u aan huis ophalen. 

Toebehoren en accessoires

Bij iedere fiets horen diverse accessoires  zoals drinkbidons, fietsbellen, mandjes,… Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid gamma van fietskledij, schoenen en helmen aan. Ook fietsvoeding kan u in onze winkel terug vinden van de merken: UP, Maxime, Powerbar en Born.

VDR Bikes heeft ook zijn eigen kledij-ontwerp bij TEX VISION. Kijk hier naar onze kledij.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn het nieuwe vervoersmiddel van deze tijd. Ze zijn ondertussen niet meer weg te denken uit het leven van verscheidene mensen. Wij konden als fietsenzaak dus ook niet achterwege blijven en beschikken over verschillende merken die elecktrische fietsen aanbieden. Elektrische fietsen worden door meer en meer mensen gebruikt om hun lichaamsconditie op peil te houden, zonder zichzelf te forceren. Wij bieden u uitgebreid advies zodat u de perfecte, elektrische fiets meeneemt naar huis. Ook een testrit is mits goede afspraken altijd mogelijk!

Kom vrijblijvend langs voor info of advies!

 

Openingsuren

Maandag, zon- en feestdagen: gesloten

Dinsdag: 13u00 - 19u30

Woensdag: 10u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00

Donderdag: 13u00 - 19u00

Vrijdag: 10u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00

Zaterdag: 9u00 - 16u00

 

VDR BIKES
Contacteer ons!
013 22 00 43